Modele de unghii cu gel cu buline

Manichiura cu buline multicolore IMI aduce aminte de bombonele micute si colorate Care se Pun PE prajituri. Poti alege o Oja in culori neutre Alb, Negru Dar Si Culori VII de Vara peste care realizezi bulinele colorate. Dacă nu Cine place să mizezi PE MODELE Complicate, profită de unghiile cu gel pentru a încerca și Alte forme de Unghii, pe care pana acum unghiille Tale Naturale nu encontre le-ar fi permis. Unghiile Stiletto pot fi foarte spectaculoase, la fel și cele ovale sau foarte pătrate. Jonglează și cu lungimea pentru a da un plus de efect unor Unghii simple. Incepe prin a aplica un Strat de lac INCOLOR. Dupa ce acesta s-a uscat, aplica benzile pentru français PE unghiile pentru care VEI folosi acest astuce de manichiura. Coloreaza-le Partile superioare cu Oja Neagra. Aplica aceeasi culoare si PE unghia degetului inelar, intr-un strat uniforme.

Daca ti se pare ca Lacul Negru nu este suficient de OPAC, Repeta operaticlusion dupa uscarea Primului strat. Fie ne Sare Lacul de Unghii, fie ni se RUP sau exfoliază unghiile şi ISI strică aspectul sau intrăm în contact cu tot soiul de obiecte la scurt timp după ce am aplicat Oja – sunt o mulţime de situaţii care ne pot compromite intenția de a avea Unghii impecabile. În anii` 50, însă, cineva a făcut o descoperire Care avea să devină garantiția manichiurii perfecte – unghiile tehnice sau unghiile artificiale – extensii ALE unghiilor Naturale, Create cu ajutorul a diferite tehnici şi materiale. Ai impresia că toată Lumea e Mereu cu ochii PE unghiile Tale? Asta pentru că exact așa este. Limbajul mâinilor în termeni de viteză de mișcare, poziție, Grad de tensiune, Modul în Care Cine ții degetele, distanța dintre mâini și Corp, le arată celor DIN Jur cum ești. Pentru un look indrazneti, Poti realiza combinatii intre manichiura cu buline si alte modele de manichiura. De atunci s-au inventat diverse tehnici de modelare, de Întreţinere, de Curăţare a unghiilor precum și de expunere la ultraviolete. Tot în Statele Unite ale Americii a fost inventat și gelul pentru construcția unghiei false. Anul acesta se poartă nuanţele mate, pastelurile şi combinaţiile de Două Culori PE Unghii. Manichiura ombré câştigă tot mai mult Teren, la fel și manichiura cu reflexii de oglindă, iar inserţiile de cristale, mini-perle sau chiar Flori sunt în continuare în tendinţe. Dacă te-ai hotărât să Îţi Pui Unghii cu gel, trebuie să ţii cont de Naomi reguli, pentru ca acestea să arate bine timp îndelungat: iar Dacă ai răbdare pana la finalul articolului, ți-am pregătit o Super Galerie Foto cu cele mai Noi modele de Unghii Dar și Două Video-URI ca re Cine arată cum se realizează, pas cu pas, unghiile cu aspect de sticlă și unghiile décorer cu Flori Naturale.

Daca vrei ca bulinele de PE unghiile Tale sa IASA in evidenta, realizeaza-le PE un utérine neutru. Dans acest mod, te Poti Juca si cu nuantele lacurilor de Unghii folosite, nu doar cu forma modelului. Putina stralucire nu strica niciodata. Auriu si argintiul MERG la fel de bine cu negrul si, en plus, VEI avea parte de un contraste intre mat si Glitter, care va atrage atentia asupra unghiilor Tale. Dans acest fel, manichiura ta nu va Trece neobservata. Ţine cont de aceste sfaturi pentru ca manichiura ta să reziste timp îndelungat şi să nu Îţi afecteze sănătatea unghiilor: O Nouă nebunie în Arta unghiilor – strălucire metalică de oglindă. Pentru această Tehnică rapidă și ușoară se folosește un pigment, chrome, Care transformă Într-un mod spectaculos o unghie Neagră Într-o suprafață cu aspect métallique Care reflectă Cât se poate de Fidel totul în Jur. Hannah Weir ne arată Cât de ușor se poate obține în cazul unghiillor cu gel: Dar chiar Dacă nu Cine dorești să încerci cele mai spectaculoase modele de Unghii cu gel, tot merită să încerci unghiile tehnice, MAçar pentru a te Bucura de acel aspect Perfect al manichiurii și de rezistență.